Focaccia metwaterkersmousse

Focaccia metwaterkersmousse

Focaccia metwaterkersmousse

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 voorgebakken focaccia (240 gr)
1 eetlepel blanke rozijnen
1 eetlepel (olijf)olie
150 gr waterkers
zout, peper
2 eetlepels pijnboompitten

Bereiden

Bak de focaccia volgens de gebruiksaanwijzing af.
Wel intussen de rozijnen ± 5 minuten in een kommetje met lauwwarm
water.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de waterkers al omscheppend
± 5 minuten, tot het vocht is verdampt.
Hak de waterkers heel fijn.
Laat de rozijnen uitlekken en schep ze door de waterkers.
Breng op smaak met zout en peper.
Hak de pijnboompitten iets fijn.
Bestrijk de focaccia met de waterkersmousse, snijd hem in 8 stukken en
bestrooi die met de pijnboompitten.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus